Boxning och annan bra träning

Börja med hockey – för de yngre i familjen

by admin

Många av oss känner redan till fördelarna med lagsporter för barn sedan innan. De kan ju bland annat främja barnens samarbetsförmåga, empatiförmåga och dessutom hälsan i stort. Det får barnen att röra på sig och vara utomhus, i flera fall. Något som är intressant är dock även hur det påverkar föräldrarna. Också de kan blir mer samarbetsvilliga och motiverade till att träna.

En lagsport som är givande

Just hockey, och då framför allt ishockey, är ett utmärkt exempel. Det ger träning för hela kroppen och ofta i form av intervallträning som det finns flera fördelar med.

Innan ditt barn börjar spela hockey måste hen dock först få sig ett par skridskor, en hjälm, skydd, hockeykläder, och lite annat smått och gott. Flera saker från utrustningen brukar gå att hyra av hockeyföreningen eller ishallen, men det kan vara både motiverande och roligt för barnet att få äga en egen utrustning.

Som tur är finns allt sådant att köpa på ett ställe, och du kan göra det från bekvämligheten av ditt eget hem. Om du får mersmak själv så finns det även hockeyutrustning till vuxna, vilket kan vara värt att ha i åtanke. Så ta en titt här och påbörja hockeyäventyret redan idag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *