Boxning och annan bra träning

Få ut mer av din cykelträning med Garminprodukter

by Miriam Olsson

Har du fastnat för cykelträning är det kanske inte så konstigt. Du får funktionell träning som både gör dig smidig och stark. Bland de främsta fördelarna är att du även kan uppleva olika miljöer. Ta en cykeltur runt ån i city eller varför inte till ett skogsparti med vacker utsikt över naturlandskap. Du kan dessutom göra det på kvällen med hjälp av riktigt bra utrustning.

Hitta ett lampfäste för din cykel

Inte minst under vinterhalvåret brukar det vara mörkt stora delar av eftermiddagen. Då kan det vara perfekt med en lampa för att lysa upp cykelvägen framför dig. Även under de varmare månaderna kan skogspartier vara lite svåra att navigera i under kvällarna. Framförallt när det är många och stora träd som skapar långa skuggor.

Du kan därför investera i lampfäste för styret som är dubbelsidigt. Om du vill ha lampa över eller under styret är upp till dig själv. Kombinera med klocka, navigator eller något annat nödvändigt tillbehör som du behöver under dina cykeläventyr.

Det finns många olika tillbehör som du enklast kan lära dig mer om online. Du kan hitta Garmin på nätet och investera i produkter som höjer din cykelupplevelse till nästa nivå.