Boxning och annan bra träning

Hemmagym

by Miriam Olsson

När du hör det ordet tänker du säkert att det blir dyrt och krångligt. Men frukta inte! Ett gym behöver inte kosta så mycket som du kanske tror.

För att komma igång med träningen hemifrån ska du börja med att se till att du har plats. Du kommer att behöva en yta som du kan röra dig på, svänga med hela kroppen utan att slå i någonting.

Gör det enkelt. För att börja med enkel träning hemma så kan du exempelvis ladda ner en app på telefonen. Det finns tusentals bra träningsappar ute just nu. Sedan kan dessutom en träningsmatta vara bra att ha.

Redskap för ditt gym

Har du kommit till den punkten att du vill ha ordentliga redskap och kanske förvandla ett rum till ett gym finns det ett par saker att införskaffa sig.

Ett par hantlar i olika tyngder är en perfekt start. Bra underlag för att du inte ska skada dig är också viktigt. Sedan kan du även köpa träningsband, de finns i olika styrkor och kan träna olika muskler.

Om du vill köpa utrustning till ditt gym kan du gå in på [cykloteket.se] och hitta inspiration för att din träning hemifrån ska bli så bra som möjligt.