Boxning och annan bra träning

Hitta din träningsform

by Mr. Hiram Oberbrunner Jr.

Alla har vi olika förutsättningar då det kommer till träning. Det gäller att du hittar din träningsform som du känner ger dig något och som du tycker om att hålla på med. Det kan vara boxning eller annan typ av kampsport som du vill träna. Det finns många andra träningsformer som kanske passar dig bättre.

Säsongsbetonad träning

I vissa fall så kan träningen vara säsongsbetonad. Som ishockey exempelvis. Här så blir det naturligt att under vintern hålla till i hockeyhallar och åka skridskor. Åka skridskor utan att vara i behov av is är något som passar under vår, sommar och höst då kanske man heller tränar utomhus. MarsBlade är en typ av rullskridsko som monteras på befintlig skridsko och ger en fantastisk skridsko känsla. Du förbättrar inte bara din skridskoåkning utan får en bra och underhållande träning om ni är ett gäng som spelar mot varandra med MarsBlade på.

Prova på olika träningsformer

Det kan finnas fördelar att prova olika träningsformer för att hitta det man verkligen tycker om. Om det är boxning som är det du känner för så prova på. Så länge man inte provat så vet man inte vad man tycker om. Kanske det är så att boxningen är den träningsform som du gillar bäst så börja med detta. Skulle hockeyträning vara det passar dig bäst så kör på det. Det går ju också att kombinera olika typer av träning för att få en variation på sin träning. Att variera olika muskelgrupper är bara till en fördel för din träning.