Boxning och annan bra träning

Vårda din kropp efter träning

by Mr. Hiram Oberbrunner Jr.

Massage efter fysisk träning är ett av de mest beprövade och lyckade tipsen för att återhämta sig. I helhet menas att senor, muskler och bindväv fokuseras och behandlas med genomgående rörelser för att slappna av i smärtande, spända och ömma muskler.

Dock har inte alla varken lust eller ekonomi till att gå till en massör varje gång. Med Babyface produkter kan du ge dig själv en välvårdade, avslappnande behandling hemma. Vare sig det handlar om att stimulera blodcirkulationen, få musklerna att slappna av eller smärtlindring så finns det många olika valmöjligheter att använda sig av. Som en behaglig värme-gel till exempel eller kanske ett liniment som går in på djupet och hjälper till vid smärta.

Prioritera hygienen

Tränar du många gånger i veckan ska du givetvis se till att ta dig en dusch efter varje träning. Det är inte direkt så populärt att gå runt bland andra människor och lukta gammalt svett. Vilket dessutom också bidrar till att göra dig sjuk om du inte får bort bakterierna från kroppen. Detta kan dock innebära många tillfällen i duschen för den som tränar ofta. Det gör det ännu viktigare att tänka på vilka produkter du matar din kropp med så du inte skadar din kropp.