Boxning och annan bra träning

Träning när det inte är säsong

by Miriam Olsson

Om du vanligtvis spelar ishockey så kommer det en period då det minskar på hockeyspelandet och det är dags för barmarksträningen. Det gäller ju att hålla i träningen när det inte är säsong för hockey.

Om du spelar i ett lag så kan träningen pågå som vanligt enligt schema men om du spelar hockey mest för skoj skull så gäller det att du tar tag i off ice träningen på egen hand. Se till att skaffa dig det som du behöver för att få så bra träning som möjligt då det inte är den riktiga hockeysäsongen. Under senvåren, sommaren och början på hösten så gäller det att hitta träningsmöjligheter som kan förbättra ditt hockeyspelande. O

m ni är några som spelar hockey för ert höga nöjes skull så kan ni även träna tillsammans. Då kan ni gå ihop och köpa den träningsutrustning som ni behöver under halvåret som ni inte är på is och tränar. Det är bra att få en variation i träningen och framförallt tränar sin kondition och styrka så man pallar med en hel hockeymatch. Lägg upp bra träningsschema som ni kan följa även om det inte är hockeysäsong.

Det är viktigt att hålla igång och träna hockeyrelaterat även om gräsmattorna ligger gröna. Lycka till med både hockeyn när den vväl sätter igång igen men också med den träning som genomförs.